DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, Konya’daki Basın Mensuplarıyla Bir Ortaya Geldi
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, Konya’daki Basın Mensuplarıyla Bir Ortaya Geldi

PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, Konya’daki Basın Mensuplarıyla Bir Ortaya Geldi

ABONE OL
Ocak 12, 2024 13:24
PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, Konya’daki Basın Mensuplarıyla Bir Ortaya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PANKOBİRLİK Genel Lideri ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi İdare Konseyi Lideri Ramazan Erkoyuncu, Konya’da misyon yapan yazılı ve görsel basın temsilcilerinin tarafsız, unsurlu ve sorumlu habercilik anlayışıyla toplumun sesi olma misyonunu üstlendiğini söyledi.

PANKOBİRLİK Genel Lideri ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi İdare Heyeti Lideri Ramazan Erkoyuncu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yazılı ve görsel basın temsilcileriyle bir ortaya geldi. Lider Erkoyuncu, Konya Şeker Yerleşkesi’nde düzenlenen programda üç ayların başlangıcının ve Regaip Kandili’nin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Erkoyuncu, basının her vakit tarafsız ve prensipli bir duruşunun olması gerektiğine dikkat çekerek, “Kamu menfaatini gözeten, toplumun hassasiyetlerine duyarlı, objektif ve unsurlu duruşa sahip tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” tabirlerine yer verdi.

“Konya basını özverilidir”

Konya’da vazife yapan yazılı ve görsel basın temsilcilerinin tarafsız, prensipli ve sorumlu habercilik anlayışıyla toplumun sesi olma misyonunu üstlendiğine vurgu yapan Lider Ramazan Erkoyuncu, “Basın, milletin müşterek sesidir. Kentimizde faaliyet gösteren yazılı ve görsel medya kuruluşları kamu faydasını ön planda tutarak, toplumun gözü kulağı ve sesi pozisyonundadır. Bu bağlamda kentimizde özverili ve şuurlu bir biçimde misyonlarını yapan tüm basın mensuplarını tebrik ediyorum” dedi.

“Kangal Termik Santrali kendi borcunu öder”

Başkan Erkoyuncu, toplantıda son 1 yıl ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kangal Termik Santrali ile ilgili bilgi veren Erkoyuncu, santralin borcunun yapılandırıldığını söyledi. Erkoyuncu, santralin birinci taksitinin ödendiğini belirterek, “İkinci taksit ise 31 Mart itibariyle ödenecek. Kangal Termik Santrali’nin 750 milyon dolar borcu vardı. Biz bu borcu 1 kuruş bile artırmadık. Yani güçten buraya 1 kuruş para transferi olmadı. Kangal Termik Santrali’mizde şu an bir sorun yok. Santralimiz çok rahat kendi imkanlarıyla kendi borcunu öder. Güç maliyetleri bütün dünyada olduğu üzere bizim ülkemizde de çok yükseldi. Bizim de bu manada Soma Termik Santrali’mizle ilgili Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğüyle olan görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu.

“Ödemeler Şubat ayında yapılacak”

Başkan Erkoyuncu, Şubat ayında pancar paralarının ödeneceğine de vurgu yaparak, “Çiftçilerimizden bu yıl rekor pancar aldık. Piyasa kaidelerinde aksilikler yaşanıyor kesinlikle fakat bizler de üzerimize düşen neyse yaparız. Şubat ayında pancar paralarını ödeyeceğiz” sözlerine yer verdi. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al