DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22355001,52%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, gazetecilerle buluştu

PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, gazetecilerle buluştu

ABONE OL
Ocak 12, 2024 13:12
PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, gazetecilerle buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PANKOBİRLİK Genel Lideri ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi İdare Şurası Lideri Ramazan Erkoyuncu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü hasebiyle Konya Şeker Yerleşkesi’nde düzenlenen programla basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Konya Şeker’den yapılan açıklamaya nazaran, Ramazan Erkoyuncu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle yazılı ve görsel basın temsilcileriyle bir ortaya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Lider Erkoyuncu, Konya Şeker Yerleşkesi’nde düzenlenen programda üç ayların başlangıcının ve Regaip Kandili’nin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Erkoyuncu, basının her vakit tarafsız ve unsurlu bir duruşunun olması gerektiğine dikkati çekerek, kamu menfaatini gözeten, toplumun hassasiyetlerine duyarlı, objektif ve prensipli duruşa sahip tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını belirtti.

“Kangal Termik Santrali kendi borcunu öder”

Erkoyuncu, Konya’da misyon yapan yazılı ve görsel basın temsilcilerinin tarafsız, prensipli ve sorumlu habercilik anlayışıyla toplumun sesi olma misyonunu üstlendiğine vurgu yaptı.

Erkoyuncu, “Basın, milletin müşterek sesidir. Kentimizde faaliyet gösteren yazılı ve görsel medya kuruluşları kamu faydasını ön planda tutarak, toplumun gözü kulağı ve sesi pozisyonundadır. Bu bağlamda kentimizde özverili ve şuurlu bir biçimde vazifelerini yapan tüm basın mensuplarını tebrik ediyorum.” sözlerini kullandı.

Toplantıda son bir yılı kıymetlendiren Erkoyuncu, Kangal Termik Santrali’nin borcunun yapılandırıldığını aktararak, santralin birinci taksitinin ödendiğini ve Konya Şeker’in ikinci taksitinin ise 31 Mart prestijiyle ödeneceğini kaydetti.

Başkan Erkoyuncu, Kangal Termik Santrali’nin 750 milyon dolar borcu olduğu bilgisini paylaşarak, “Biz bu borcu 1 kuruş bile artırmadık. Yani güçten buraya 1 kuruş para transferi olmadı. Kangal Termik Santralimizde şu an bir sorun yok. Santralimiz çok rahat kendi imkanlarıyla kendi borcunu öder. Güç maliyetleri bütün dünyada olduğu üzere bizim ülkemizde de çok yükseldi. Bizim de bu manada Soma Termik Santralimizle ilgili Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğüyle olan görüşmelerimiz devam ediyor.” değerlendirmelerinde bulundu.

“Ödemeler şubatta yapılacak”

PANKOBİRLİK Genel Lideri Ramazan Erkoyuncu, şubatta pancar paralarının ödeneceğine vurgu yaparak, ” Çiftçilerimizden bu yıl rekor pancar aldık. Piyasa kurallarında aksilikler yaşanıyor kesinlikle fakat bizler de üzerimize düşen neyse yaparız. Şubat ayında pancar paralarını ödeyeceğiz.” dedi.

Kaynak: AA / İktisat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al