DOLAR 32,3788 0.05%
EURO 34,7923 -0.08%
ALTIN 2.396,14-0,01
BITCOIN %
Konya
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Havza Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Onur Turan Türkiye İkincisi Oldu
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • Havza Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Onur Turan Türkiye İkincisi Oldu

Havza Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Onur Turan Türkiye İkincisi Oldu

ABONE OL
Şubat 12, 2024 13:36
Havza Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Onur Turan Türkiye İkincisi Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç B-Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda 70 kiloda Samsun’u temsil eden Havza Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Onur Turan, Türkiye ikincisi oldu.

Havza Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Vücut Eğitimi Öğretmeni Onur Gül koordinesinde hazırlanan Onur Turan, hafta sonu Konya’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en güzellerinin yarıştığı şampiyonada mağlubiyetsiz olarak finale yükseldi. Finalde rakibine yenilen Onur Turan, Okul Sporları Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olarak Samsun’un gururu oldu.

Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Gül, genç atletin belirlediğimiz maksat doğrultusunda planlı bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Disiplinli ve azimli bir çalışma sonucunda öğrencimiz Türkiye ikinciliği elde etti. Şimdi 10. sınıfta olan öğrencimizin daha hoş muvaffakiyetler elde etmek için motivasyonunun çok yüksek. İnşallah öğrencimiz ulusal kadroya girmek için çalışmalarına bugünden itibaren başladı. Bu başarıda takviyelerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Mehmet Akif Bilen ve tüm yönetimci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Havza Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Bilen ise “Öğrencimiz Onur Turan, Havzamızdaki bütün öğrencilere örnek olmuştur. Okulumuz özelinde ise meslek lisesi öğrencilerinin imkan bulduğunda, dayanak gördüğünde aşamayacağı mani, ulaşamayacağı muvaffakiyet olmadığını göstermiştir. Başta öğretmenimiz olmak üzere öğrencimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. İnşallah öğrencimizin ulusal grupta da muvaffakiyetlerini göreceğiz” diye konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al