DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341080,92%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mevlana Memleketler arası Judo Çalışma Kampı Konya’da Başladı

Mevlana Memleketler arası Judo Çalışma Kampı Konya’da Başladı

ABONE OL
Ocak 1, 2024 12:00
Mevlana Memleketler arası Judo Çalışma Kampı Konya’da Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi mesken sahipliğinde gerçekleştirilen “Mevlana Memleketler arası Judo Çalışma Kampı”, dünyanın 10 farklı ülkesinden ulusal atletleri Konya‘da bir ortaya getiriyor.

Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kampa katılan Türkiye Judo Federasyonu Lideri Sezer Huysuz, Konya‘da hem ulusal hem de milletlerarası çok kıymetli tertiplerin yapıldığını söyledi.

Huysuz, kampa yaklaşık 350 atletin katıldığını, hoş bir çalışma ortamı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Ülkemizin altyapısında oluşan gelişmenin memleketler arası topluluktaki tesiri de burada göz önünde. Konya‘mız Türk judosuna büyük hizmetler etti, büyük sportmenler kazandırdı. Portekiz’de düzenlenen Ümitler Avrupa Judo Şampiyonası’nda altın madalya kazanan ulusal atlet Sinem Oruç kızımız Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün ve bu ilin atleti. Başka ülkelerden gelen iştirakçiler, Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Milletlerarası Judo Çalışma Kampı’nda 5 gün birlikte kamp yapacak. Bu da hem Türk judosuna hem de Avrupa ülkelerine büyük katkı sağlayacak. Bu kapsamda bu aktiflikte emeği geçen antrenörlerimize, idarecilerimize, yöneticilerimize ve Konya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Zira sahiden ülkemiz ismine çok hoş bir tertip.”

Konya Büyükşehir Belediyesi Judo antrenörü Şeyda Aydoğan da kampın çok verimli ve problemsiz ilerlediğini tabir ederek, “Önümüzdeki Ümitler Türkiye Şampiyonası, Gençler Türkiye Şampiyonası ve ardından Ulusal Grup’ya katılan atletlerimizin da gayret edeceği Avrupa ve Dünya Şampiyonları hazırlıkları için bu kampı yapıyoruz. 15 kentimizden de Ulusal Ekip seviyesindeki tüm atletlerimiz burada, onları da davet etmiştik. Türk Ulusal Kadrosu ismine ve Konya’daki Ulusal Grup ismine yarışmış atletlerimizin hepsi burada. Hoş bir ortak çalışma kampı olacağını düşünüyoruz. Farklı ülkelerden gelen atlet kardeşlerimizle hem toplumsallaşma hem de onların çalışma tertibini öğrenmek ismine hoş bir kamp oluyor.” dedi.

Yaklaşık 350 atletin iştirakiyle başlayan kamp, 3 Ocak’ta sona erecek.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al