DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Şoför Denetimden Çıkarak Büfeye Çarptı: 1 Yaralı

Konya’da Şoför Denetimden Çıkarak Büfeye Çarptı: 1 Yaralı

ABONE OL
Ocak 2, 2024 13:12
Konya’da Şoför Denetimden Çıkarak Büfeye Çarptı: 1 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da babasının yardımıyla otomobil kullanmayı öğrenen şoförün kullandığı araba, dönüş yapmak istediği sırada büfenin dolaplarına çarptı. Kazada büfeden ekmek alan 1 kişi arabayla dolap ortasında kalarak yaralanırken, kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Zerre Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sokak üzerinde babasının yardımıyla otomobil kullanmayı öğrenmek isteyen Emine G., babasının aracının direksiyonuna geçti. Bir mühlet aracı sokakta kullanan Emine G., dönüş yapmak istediği sırada arabanın denetimini kaybetmesi sonucu büfeye daldı. Arabanın çarpması sonucu büfe önünde bulunan içecek ve ekmek dolabı devrildi. Bu sırada büfeden ekmek alan İbrahim A. da arabanın ile büfe ortasında kalarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde yaralanan İbrahim A., ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Manzaralarda, aracın denetimden çıkarak markettin önünde bulunan dolaplara çarptığı ve dolapların devrilerek savrulduğu görülüyor. Kazayla birlikte ekmek almak isteyen İbrahim A.’nın da dolapların ortasında kalarak yaralandığı yer alıyor. Kazanın akabinde panikleyen şoförün araçtan indiği ve babasının da direksiyona geçerek aracını biraz geriye aldığı görülüyor. Manzaralarda kazayla birlikte büfedeki müşterilerin dışarıya çıkması ve şoförün babasının yaralanan şahsa yardım etmeye çalıştığı görülüyor.

“Sokak başından virajı alamamış”

Aracın çarptığı büfenin çalışanı Hasan Yeşilgazel, “İçeride kasadaydım müşterim vardı. Gürültü ile kaza oldu dışarıya çıkmaya çalıştım ancak kapının önünde eşyalar dökülünce çıkamadım bir müddet. Sokak başından virajı alamamış dolaplara çarptı şoför araba ile bütün eşyalar döküldü. Bir kaza geldi geçti Allah’ım daha berbatından korusun. Kazada yaralanan bir kişi vardı. O sırada ekmek alıyordu. Ayağı kırılmış başında kesikler vardı. Durumu düzgünmüş haberini aldık. Şoför kendisi sağlıkçıymış kendisi birinci müdahaleyi ambulans gelene kadar yaptı” diye konuştu. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al