DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22439011,23%
Konya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

Akşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

ABONE OL
Ocak 2, 2024 12:36
Akşehir’de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘nın Akşehir ilçesinde polisin durdurduğu araçta ve içerisinde bulunan şahıslar üzerinde yaptığı aramada, çeşitli uyuşturucu unsurlar ele geçirildi. Araçta bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye nazaran, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Kabahatlerle Çaba Ofis Amirliği grupları gençleri zehirlemek için sokak satıcılığı yapan şahıslar ve uyuşturucu unsur kullanıcıları ile ilgili yaptığı istihbarı çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Akşehir’e etraf vilayetlerden Konya plakalı araç ile uyuşturucu unsur getirileceğini belirleyen polis, takibe aldığı aracı Doğrugöz Mahallesi uygulama noktasında durdurmak istedi. Polisleri fark edince aracıyla geri geri kaçmaya çalışan şüphelilerin yolu diğer bir polis grubu tarafından kesildi. Kaçamayacağını anlayan şoför N.K. ve araçta bulunan B.K., C.B. ve M.T. yakalanarak gözaltına alındı. Araç şoförü kuşkulu N.K.’nin polise araçta uyuşturucu olduğu için korktuğunu ve kaçmak istediğini söylediği öğrenildi. Araç ile birlikte 4 kuşkulu ayrıntılı arama yapmak için İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Uğraş Ofis Amirliğine götürüldü. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile araçta ve şüphelilerin üzerinde arama yapan narkotik takımı, 13 gram sentetik kannabinoid, 7,2 gram esrar ile 23 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Şüpheliler hakkında “Uyuşturucu unsur bulundurmak, kullanmak ve kabul etmek” cürümlerinden süreç yapıldı. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al