DOLAR 32,3534 -0.03%
EURO 34,7770 -0.06%
ALTIN 2.392,09-0,19
BITCOIN %
Konya
14°

AZ BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Konya’da Dur İhtarına Uymayan Araçtan 3 Sistemsiz Göçmen Çıktı

Konya’da Dur İhtarına Uymayan Araçtan 3 Sistemsiz Göçmen Çıktı

ABONE OL
Şubat 12, 2024 07:36
Konya’da Dur İhtarına Uymayan Araçtan 3 Sistemsiz Göçmen Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da polis gruplarının dur ihtarına uymayarak kaçarken tramvay yoluna giren hafif ticari araçtan 3 sistemsiz göçmen çıktı.

Edinilen bilgiye nazaran, Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Gayret ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü grupları, bir aracı Konya’ya giriş çıkış yoğunluğundan şüphelenerek takibe aldı. Yeni İstanbul Caddesi üzerinde kurulan uygulama noktasında dur ihtarında bulunulan araç kaçmaya başladı. Polislerden kaçmak isterken Binkonutlar tramvay durağında tramvay yoluna giren hafif ticari aracın lastikleri patladı. Araç raylarda ilerleyemeyince şüpheliler yaya olarak kaçmak istedi. Takibi sürdüren polis grupları kısa müddet sonra şüphelileri tramvay durağının yakınlarında yakalayarak gözaltına aldı. Araç içerisinde ülkeye giriş yasağı olan ve göçmen kaçakçılığı yapan bir şahıs ile sistemsiz göçmen olduğu belirlenen 3 şahıs tespit edildi. 3 sistemsiz göçmen hudut dışı edilmek üzere Vilayet Göç Yönetimi Müdürlüğüne teslim edilirken, göçmen kaçakçılığı kabahatinden hakkında süreç başlatılan araç şoförü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıyeten 48 bin 345 lira cezai süreç uygulanırken, araç 60 gün müddetle trafikten men edildi. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al