DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya Büyükşehir Belediyesi Öğrencilere Fiyatsız Takviye Veriyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Öğrencilere Fiyatsız Takviye Veriyor

ABONE OL
Ocak 3, 2024 14:36
Konya Büyükşehir Belediyesi Öğrencilere Fiyatsız Takviye Veriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi‘nin öğrencilere yönelik faaliyetlerinden olan Bilgehaneler, Ruhsal Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Üniteleri ile de öğrencilerine fiyatsız takviye veriyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya nazaran, Bilgehaneler, Konya’nın 24 farklı noktasında 4. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere milli-manevi eğitimler, ders takviye programları, ruhsal danışmanlık ve rehberlik üniteleri, hafızlık hazırlık programı, atölye ve etkinliklerle fiyatsız hizmet sağlıyor.

Her Bilgehanede çeşitli çalışmalar yürüten 25 PDR eğitmeni, öğrencilere eğitsel, ferdî ve mesleksel başlıklarda ferdi danışmanlık verirken, anne-babalara yönelik içerikleriyle “Eğitimli Aileler Bilge Nesiller” programları düzenliyor.

“Rehberlik Saati” ile kamuoyu bilgilendiriliyor

Farklılıkların bir ortadaki ahengini vurgulamak maksadıyla “Kırkyama Atölyesi” üzere faaliyetler düzenleyen PDR Ünitesi, toplumsal medyada da etkin olarak yer alıyor.

“Rehberlik Saati”, Bilgehanelerde hizmet veren danışmanların anne-babalara yönelik pedagojik bahisleri makul dönemlerle ele alınıyor ve ailelere pratik teklifler sunuluyor.

Sosyal medya dışında çocuklarıyla ilgili bilgi ve teklif almak isteyen velilere yüz yüze halinde fiyatsız aile danışmanlığı da veren Bilgehaneler, kentin çocuklarını “aile” çatısı altında desteklemeye devam ediyor.

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al