DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya, Tarihinin En Yüksek İhracat Hacmine Ulaştı

Konya, Tarihinin En Yüksek İhracat Hacmine Ulaştı

ABONE OL
Ocak 3, 2024 14:24
Konya, Tarihinin En Yüksek İhracat Hacmine Ulaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, 2023’te 3 milyar 305 milyon dolar ile tarihinin en yüksek yıllık ihracat hacmine ulaşan Konyalı iş insanlarını, sanayicileri, firmaları ve çalışanları tebrik etti.

Altay, yaptığı yazılı açıklamada, Konya’nın her alanda Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam ettiğini bildirdi.

Elde edilen tarihi muvaffakiyetin Konya’nın ekonomik potansiyelinin ne kadar yüksek olduğunu bir sefer daha gösterdiğini vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

“Yoğun emek ve çabayla 2023’te yüzde 1,36’lık ihracat artışı sağlayan başta sanayicilerimiz olmak üzere, emek veren tüm Konyalı iş insanlarımızı, firmalarımızı ve çalışanlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu muvaffakiyet, yalnızca bir ticaret hacmi değil, tıpkı vakitte azim, çalışkanlık ve kaliteyi simgeliyor. Konya, bu büyük muvaffakiyetle ülke genelinde isminden kelam ettirecek, iktisattaki gücünü daha da perçinleyecektir. Konya Büyükşehir Belediyesi olarak, kentin her alanında ekonomik kalkınmaya dayanak olmaya devam edeceğiz. Sanayicilerimiz ve iş dünyamızın yanında olmaya devam ederek, birlikte daha büyük muvaffakiyetler elde edeceğimizden hiç kuşkum yok. Konya’nın ismini dünya arenasında daha da ileriye taşımak için birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu tarihi başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum.”

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al