DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22473171,29%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş Makinesi Operatörü Restoranı Yıktı

İş Makinesi Operatörü Restoranı Yıktı

ABONE OL
Ocak 18, 2024 12:24
İş Makinesi Operatörü Restoranı Yıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘nın Beyşehir ilçesinde, alkol aldığı restoran çalışanlarına sonlanan operatör, iş makinesiyle restoran ve önündeki büfe ile çardağı yıktığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Beyşehir- Antalya kara yolunun 6. kilometresindeki bir restorana gece müşteri olarak gelen iş makinesi operatörü İ.K. ile restorandakiler ortasında şimdi bilinmeyen sebeple tartışma yaşandı.

Öfkelenen İ.K. buradan ayrıldıktan sonra gece yarısı çalıştığı kuruma ilişkin iş makinesiyle kapalı olan restorana geldi.

İş makinesi kepçesiyle tesise vurmaya başlayan İ.K, tesisin ana bina ve müştemilatındaki restoranı yerle bir etti.

İ.K. akabinde bahçedeki çardak ve iş yeri önündeki büfeyi de iş makinesiyle yerinden sökerek ziyan verdi.

Restoranın ana binasında uyuyanlar çıkan sesler üzerine telaşla dışarı kaçarken ihbar üzerine adrese jandarma grupları sevk edildi.

Şikayet üzerine iş makinesi operatörü İ.K. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Jandarma grupları restoran ve büfede hasar tespit çalışması yaptı.

“Restoranda içti içti, sonra çalıştığı kurumun kepçesiyle burayı yıkmış”

İşletme şefi Suat Günay, gazetecilere, yaşanan olayın iş yerinde alkol alan bir müşterileri tarafından yapıldığını belirterek, “Restoranda içti içti, sonra çalıştığı kurumun kepçesiyle burayı yıkmış.” dedi.

Günay, olayın yaşandığı anlarda kapalı olan iş yerinin ana binasında yatılı kalanlar bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Herkes sesi duyunca can havliyle kaçmış. Çok şükür meyyit, yaralı yok. İki masa ortasında tartışma oldu o kadar. Herkes gittikten sonra gelmiş yıkmış. Ağız tartışması var. Sonra gitti, bir şey yoktu. Buraları iş makinesiyle 5 dakikada yıktı, sonra tekrar gitti. Kendisinden şikayetçi olduk, yakalandı. Burada yıkıma uğrayan salon, restoranın lavabosu, çardak ve iş yeri önündeki büfe var.”

Kaynak: AA / Yeni

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al