DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22362592,33%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alkollü bir restoran iş makinesiyle yıkıldı

Alkollü bir restoran iş makinesiyle yıkıldı

ABONE OL
Ocak 18, 2024 12:12
Alkollü bir restoran iş makinesiyle yıkıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘nın Beyşehir ilçesinde, alkollü bir restoran, yerde tartışma yaşayan müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. Şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, gece yarısı Beyşehir- Antalya Kara yolunun 6. kilometresinde bulunan bir alkollü yerde meydana geldi. Argümana nazaran, restorana müşteri olarak giden iş makinesi operatörü İ.K. ile masalar ortasında şimdi bilinmeyen bir sebeple tartışma yaşandı. Öfkelenen İ.K., gece yarısı iş yerinin kapanmasının akabinde teze nazaran, çalıştığı kuruma ilişkin iş makinesini kullanarak adrese geldi. İş makinesiyle restorana kepçe vurmaya başlayan İ.K., restoranı yerle bir etti. Öfkesine hakim olamayan İ.K., akabinde bahçedeki çardak ve iş yeri önünde bulunan büfeyi de iş makinesiyle yerinden sökerek ziyan verdi. Restoranın ana binasında yatanlar gece yarısı yaşanan olayın akabinde endişeyle dışarı çıkıp kaçarken, ihbar üzerine adrese jandarma grupları geldi. Şikayet üzerine iş makinesi operatörü İ.K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma grupları gün aydınlandığında adrese gelerek restoran ve büfede ziyan tespit çalışması yaptı.

Tesisin işletme şefi Suat Günay, yaşanan olayın iş yerine müşteri olarak gelen ve alkol alan müşterileri tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, “Burada içti içti, ondan sonra çalıştığı kurumun kepçesini almış, burayı yıkmış gecenin 2’sinde 3’ünde” diye konuştu. Günay, olayın yaşandığı anlarda iş yerinin kapalı olduğunu ve ana binada yatılı kalanlar olduğunu belirterek, “Herkes sesi duyunca can havliyle kaçmış. Çok şükür meyyit, yaralı yok. Alkollü şahıs, iki masa ortasında tartışma oldu o kadar. Herkes gittikten sonra gelmiş yıkmış, yalnızca yaşanan ağız tartışması var, akabinde şahıs gitti, bir şey yoktu. Buraları iş makinesiyle 5 dakikada yıktı . Ondan sonra da tekrar geldiği üzere gidiyor. Kendisinden şikayetçi olduk, yakalandı şahıs. Yıkıma uğrayan burada salon var, restoranın lavabosu, yazlık çardak ve iş yeri önündeki bir büfe var” sözlerine yer verdi. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al