DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Esnaf AK Parti’yi eleştirdi: Artık bizim partimiz değil

Esnaf AK Parti’yi eleştirdi: Artık bizim partimiz değil

ABONE OL
Ocak 7, 2024 08:36
Esnaf AK Parti’yi eleştirdi: Artık bizim partimiz değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TANER ÖZAY

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici ve Konya Kadınhanı İlçe Belediye Lider Adayı Yahya Akbaş esnaf ziyaretlerinde bulundu. Konyalı bir esnaf evvelden AK Partili olduğunu lakin AK Parti’nin halkı unuttuğunu söyleyerek “Tamamen değişken bir parti oldu. Varlıklı partisi oldu. Artık bizim partimiz değil” dedi.

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, partisinin Konya Kadınhanı İlçe Belediye Lider Adayı Yahya Akbaş ile birlikte Kadınhanı ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

“HÜKÜMET SINIFTA KALDI”

Ekici’nin ziyaret ettiği bir kasap iktidarı eleştirdi. Kendisinin de bir periyot AK Partili olduğunu lakin artık oy vermediğini söyleyen esnaf şunları söyledi:

“İnsanların alım gücü yok. Bir dengesizlik var. Her şeyde siyasette olsun… Ben çekinceli konuşmam, doğalı neyse onu konuşurum. Bu yılki devirde hükümet çok sınıfta kaldı. Niçin sınıfta kaldı? En azından bizim burada belediye olsun, insanlara, şahıslara iş yapar oldu. Kümeleri bıraktılar şahsa döndüler. Herkes kendi menfaatinde. Halkı unuttular. Minimum fiyat mesela. Memur 42-45 lira, emekli 10 lira… Toplumsal medyada da takip ediyoruz, bu çok dikkat çekiyor. Benim abimdi. Konya’da esnaf o da. Biraz abes olmasın ancak AK Partiliydi. Artık ‘kesinlikle oy atmam’ diyor. ‘O iş bitti’ diyor. Artık çok sorunlu periyot. Nitekim bu periyot ben de vermedim şahsen. Niçin? Zira güç durumdayız. Bak esnafa, hiçbir talep yok. Daima ne varsa büyük yatırımcılara fakat bizim üzere vergisini ödeyen küçük esnafları hiçe sayıyorlar. Bizlere ‘gidin siz fabrikalarda çalışın bu işlerle uğraşmayın’ diyorlar. Şu anki durum o yani.”

“ARTIK BİZİM PARTİMİZ DEĞİL”

AK Parti’nin varlıklı partisi haline dönüştüğünü tabir eden esnaf, “En azından bu siyaset her işlerinde konuşan bir şey yani. Adamlar mesela ‘Kesinlikle ödenek vermeyeceğiz’ diyorlar. Biz de vatandaşın şeyine nazaran mesela… Lakin bizde bunun şuurundayız tabi. Görüyoruz, yaşıyoruz. Yani başka periyotlar, 2016’da üzere değil. Büsbütün değişken bir parti oldu. Varlıklı partisi oldu artık. Artık bizim partimiz değil. Ben bu görüşteyim” biçiminde konuştu.

Kaynak: ANKA / Lokal

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al