DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22746971,97%
Konya
26°

AÇIK

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Antalyaspor Lideri: Ligde 3 ve 4’üncülüğü zorlayacağız

Antalyaspor Lideri: Ligde 3 ve 4’üncülüğü zorlayacağız

ABONE OL
Ocak 19, 2024 08:24
Antalyaspor Lideri: Ligde 3 ve 4’üncülüğü zorlayacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ANTALYASPOR Lideri Sinan Boztepe, ligdeki birinci 2 sıradaki ekibin makası açtığını, kendilerinin de 3’üncülük ve 4’üncülüğü zorlayacaklarını söyledi.

Süper Lig’de başarılı bir dönem geçiren ve Ziraat Türkiye Kupası 5’inci çeşidinde Pendik spor‘u yenerek üst tipe çıkan Antalya spor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Konya spor maçının hazırlıklarını teknik yönetici Sergen Yalçın nezaretinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde sürdürüyor. Kırmızı beyazlı grupta tek maksat Konya deplasmanından 3 puanla dönmek.

“KONYA DEPLASMANINDAN 3 PUANLA DÖNECEĞİZ”

Kulüp Lideri Sinan Boztepe, DHA’ya açıklamalarda bulundu. Trabzon spor‘a karşı yeterli bir oyun ortaya koyduklarını, kupada da cins atladıklarını belirten Lider Boztepe, “Trabzon spor‘a karşı çok hoş bir oyun oynadık. Hani bazen spor şanssızlığı yahut da top istemedi mi olmuyor. Hakikaten de çok bedelli bir oyundu. Hatta Trabzon’un oyuncusu Benkovic’in kalecisinin üstünden o kurtarışı yapması, milyonda bir diyebileceğimiz talihti. Topun her bir formda çarpması kaleyi bulabilirdi ancak çıktı, direkten dönen toplarımız var. Hoş bir oyundu, umutlandırıcı bir durumdu bizim için. Birebir tırmanışı birebir başarıyı Allah nasip ederse Konya deplasmanında da gerçekleştirip, oradan 3 puanla döneceğiz” dedi.

“3 BÖLGEYE TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Lider Boztepe, “2 bölgeye transfer yapmayı düşünüyorduk lakin bilhassa Jehezkel’in gitmesinden sonra sağ kanatta da değerlendirmelerimiz başladı. Süratli aksiyon göstereceğiz. Transfer yasağının aslında kaldırılması gerekiyor ki transfer yapabilirsiniz. Daha evvelce gelen, sonuçlanan kimi mahkeme kararları da bu vakte denk geldi. Transfer yasağı kaldırılacak, zati orada sorun yok. Muvaffakiyet kattıktan sonra yerli yabancı kısıtlamamız yok, yerli olmasını isteriz tabi ki” diye konuştu.

“LİGDE 3 VE 4’ÜNCÜLÜĞÜ ZORLAYACAĞIZ”

Daha evvel ligdeki 3’üncü ekibin kendi gözünde şampiyon olduğunu söylediğini kaydeden Lider Boztepe, “Ligdeki 1 ve 2’nci sıradaki grup ortayı ziyadesiyle açtı. Daha evvel ligde 3’üncü sıradaki kadronun benim için şampiyon olacağını söylemiştim. Hala da bu argümanım geçerli. Birinci 2 sıradaki kadrolar makası açtı gitti. Katiyetle 3’üncü sıradaki kadro bana nazaran şampiyon olmuş olacak. Biz 3-4’ü zorlayacağız. Argümanımız devam ediyor” halinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al