DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Konya Büyükşehir Belediye Lideri Adayı olarak açıklandı
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Konya Büyükşehir Belediye Lideri Adayı olarak açıklandı

Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Konya Büyükşehir Belediye Lideri Adayı olarak açıklandı

ABONE OL
Ocak 18, 2024 20:12
Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Konya Büyükşehir Belediye Lideri Adayı olarak açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, 31 Mart 2024 mahallî seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yine Konya Büyükşehir Belediye Lideri Adayı olarak açıklanmasının akabinde Konya’da coşkulu formda karşılandı.

Ankara’daki merasimin akabinde AK Parti Konya Vilayet Başkanlığı önünde düzenlenen programda konuşan AK Parti Konya Vilayet Lideri Hasan Angı, Lider Altay‘a adaylığının güzel olması temennisinde bulundu.

“31 ilçemizin tamamında inşallah yeniden Cumhur İttifakı takımları iş başında olacak”

Angı, “Uğur liderimiz Selçuklu Belediyesi’ndeki iki devirden sonra 6 yıldır Büyükşehirimize büyük hizmetler sunarken; bu mübarek kentin hoş insanlarının hayatını kolaylaştırmak, yatırımları büyütmek, güçlü Konya’yı, güçlü Türkiye’ye dönüştürmek için çalışıyor. Dünyadaki mazlum milletlerin sesi olan Cumhurbaşkanımıza Konya olarak da elimizden gelen her türlü takviyesi vermeye hazır olduğumuzu tabir ettik. Türkiye Yüzyılı’na yürüyecek ülkemiz için 31 Mart’taki seçimler değerli. Hamdolsun bu kentte Cumhur İttifakı olarak ilçelerimizde ve Büyükşehirimizde daima devamlılığı yakaladık. Bu periyotta de 31 ilçemizin tamamında inşallah tekrar Cumhur İttifakı’nın takımları iş başında olup bu kentin hizmetine devam edecekler” diye konuştu.

“İlk günkü aşkla bu kadim kente hizmet edeceğiz”

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, bu türlü değerli bir misyonda kendilerine güvenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde, birinci günkü aşkla, 15 yıllık deneyimle kadim kent Konya’ya hizmet edeceklerini kaydeden Lider Altay şöyle devam etti: “Ayrıca Cumhur İttifakı’nın MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ediyorum. Bu seyahate çıktığımız günden itibaren pahalı Vilayet Liderimiz Hasan Angı ve vilayet idaresinin her daim takviyelerini gördük. Kendisine teşekkür ediyorum. Tekrar Bayan Kolları Liderimizin şahsında idaresine, Gençlik Kollarımızın şahsında tüm idaresine, ilçe belediye liderlerimize, ilçe liderlerimize, ilçe bayan ve gençlik kolları liderlerimize, mahalle liderlerimize, belediye lideri arkadaşlarımıza ve milletvekillerimize bize gösterdikleri itimat ve dayanaktan ötürü teşekkür ediyorum.”

“Konya’nın hayallerini gerçekleştirebilmek için çok değerli çalışmalar yaptık”

Konya’nın, birlik ve beraberliğin kenti olduğunu vurgulayarak konuşmasını sürdüren Lider Altay, “Konya, Hazreti Mevlana’nın kenti. Konya, Selçuklu’nun Darü’l-Mülkü. Bu kadim kente hizmet etmek bize nasip olduğu için ne kadar şükretsek azdır. Elhamdülillah 15 yıl boyunca bu kente hizmet etmek nasip oldu. 9 yıl Selçuklu Belediye Başkanlığım devrinde kentimize değerli hizmetlerde bulunduk. Sonrasında Cumhurbaşkanımızın tensipleri ve Konya halkının dayanağıyla 6 yıldır Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı vazifesini gururla ve onurla yürütüyorum. İnsan hayatının değerli dönüm noktaları vardır. 22 Ocak 2009’da başladığımız bu seyahatte bugün de hayatımın değerli dönüm noktalarından birisini yaşıyorum. İnşallah bu 15 yıllık birikimle bu kadim kente yeniden çok değerli hizmetlerde bulunacağız. 6 yıl boyunca Konya’nın hayallerini gerçekleştirebilmek için çok kıymetli çalışmalar yaptık. Bugün artık Konya yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın takip ettiği kıymetli belediyecilik kentlerinden birisi oldu. Hem Konya Büyükşehir Belediye Lideri olarak hem Dünya Belediyeler Birliği ve Türk Dünyası Belediyeler Birliği Lideri olarak bu kentin hizmetinde bulundum. Bilhassa sarsıntı bölgesinde tüm Konyalılar olarak Konya’nın ne kadar büyük bir kent olduğunu, Konya’da belediyeciliğin ne kadar gelişmiş olduğunu tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya anlatma fırsatımız oldu” sözlerini kullandı.

“Bizim en kıymetli vazifemiz burada yaşayan insanların başını dik tutmak”

“Bizim en değerli misyonumuz burada yaşayan insanların başını dik tutmak, bizim en değerli misyonumuz bu kadim kente hizmet etmek” diyen Lider Altay, “İnşallah bu periyotta de Konyalıların dayanağıyla yeniden Konya’mıza kıymetli hizmetlerde bulunacağımıza canı gönülden inanıyorum. Bir teşekkürüm de sokaklarında doğduğum, büyüdüğüm, çalıştığım, emek verdiğim bu kentin beşerlerine. Konya’nın hangi sokağına gitsek, Konya’nın hangi caddesinde esnaf ziyaret etsek, Konya’nın 31 ilçesinden hangisini ziyarete gitsek her vakit çok büyük coşkuyla, çok büyük bir sevgiyle, çok büyük bir muhabbetle karşılaştık. Allah tüm Konyalılardan razı olsun. Dayanağınız, duanız bizlerle birlikte olsun inşallah” dedi.

“Cumhurbaşkanımıza, ‘Konya tekrar gereğini yapacak’ diye kelam verdik”

Aday tanıtım programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Konya’dan beklentisinden bahseden Lider Altay, “Konya her vakit bizi taçlandırdı, inşallah bu seçimde de gereğini yapacaktır diye söz etti. Biz de bakanlarımız, vilayet liderimiz ve milletvekillerimizle birlikte ona, ‘Konya’da girilmedik sokak, ziyaret edilmedik konut kalmayacak ve Konya yeniden gereğini yapacak’ diye kelam verdik. İnşallah Konya bizi mahcup etmeyecek ve Cumhur İttifakı’nın en yüksek takviyesini alan vilayet olarak bizi gururlandıracak. İnşallah ‘güçlü Konya için bir adıma daha diyerek’ yola çıkıyoruz. İyi, uğurlu olsun” sözlerini kullandı. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al