DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOBB Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Heyeti 5. Periyot Gala Programı Düzenlendi
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • TOBB Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Heyeti 5. Periyot Gala Programı Düzenlendi

TOBB Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Heyeti 5. Periyot Gala Programı Düzenlendi

ABONE OL
Ocak 13, 2024 09:24
TOBB Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Heyeti 5. Periyot Gala Programı Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOBB Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Heyeti 5. Devir Gala Programı düzenlendi.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Konseyi tarafından bir otelde 5. Devir Gala Programı düzenlendi. 4. Periyot Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Konseyi Lideri olan Mehmet Emin Gürbüz ve takımı misyonunu Mehmet Erhan Öncan’a devretti. 4. Periyot Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Heyeti Lideri Mehmet Emin Gürbüz’ün veda konuşmasın akabinde Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Konseyi tarafından hazırlanan kısa sinemayla 1 yıl içerisinde yapılan etkinlikler hatırlatıldı. 5. Periyot Konya Genç Teşebbüsçüler Konseyi Lideri Mehmet Erhan Öncan da yeni devirde yapacakları çalışmalardan bahsetti.

Programda konuşan Konya Ticaret Odası (KTO) Lideri Selçuk Öztürk, genç girişimcilerle bir ortaya gelmekten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, TOBB Konya Genç Teşebbüsçüler Şurasına teşekkür etti. Lider Öztürk, bugün dünyada Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Yemen’de zulümler yaşandığını belirterek, “Son periyotta bütün bunlara baktığımızda üzülüyoruz, kahroluyoruz. Yalnızca üzülmek yetmiyor. Engelleyemiyorsak hüzünlerin de bir manası yok. Bütün bunları engelleyebilmenin, bu zulümleri, ahlaksızlıkları, düşkünlükleri ortadan kaldırabilmenin bir tane yolu var. Güçlü olmak gerekiyor. Güçlü olmak da ekonomi ile ilgili. Ekonomimizin güçlü olması gerekiyor. İktisadın gücü de girişimcilerdir, yani sizlersiniz. Şayet sizler bu girişimcilik kültürünü devam ettirebilir ve sahiden ülkemizi ekonomik manada daha güçlü bir noktaya getirebilirseniz, bu dünyada inanın hiçbir tanesi olmayacaktır. O yüzden tahminen de sorumluluğu en fazla olan beşerler başta doğal ki bizler olmak üzere salonda bulunan genç kardeşlerimizde olduğunu düşünüyorum. Türkiye iktisadı son 15-20 yılda yapılan çalışmalarla dünyanın en büyük 20 iktisadı içerisine girdi. Bu dünyada yaşananların ortadan kaldırılabilmesi için Türkiye ekonomisin birinci 10’a tahminen de birinci 5’e girmesi gerekiyor. Bu da yeniden sizlerin omzundadır. Bizlerin muhakkak bir noktaya getirebildiğimiz bu sürekliliğin devam edebilmesi, bu güçlenmenin devam edebilmesi için sizlerin çok daha fazla teşebbüsçü olabilmeniz, etrafınızdaki insanları bu süreçler içerisine dahil edebilmeniz, helalinden kazanıp helalinden harcayacak girişimcilerin olmasının bu tip program ve etkinliklerle olacağını düşünüyorum” dedi.

Genç Teşebbüsçüler Şurasını tebrik eden Konya Valisi Vahdettin Özkan da, geçmiş periyotta hizmet eden genç girişimcilere teşekkür ederek, misyonu devralan 5. Devir Konya Genç Teşebbüsçüler Şurasına muvaffakiyetler diledi.

Program, 4. Periyot Konya Vilayet Genç Teşebbüsçüler Heyeti lider ve grubuna mükafatların verilmesin arından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İktisat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al