DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322,38%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Suat Kılıç: Tekrar Refah Partisi’nin duruşu, unsurlar temelinde bir duruştur

Suat Kılıç: Tekrar Refah Partisi’nin duruşu, unsurlar temelinde bir duruştur

ABONE OL
Ocak 16, 2024 22:12
Suat Kılıç: Tekrar Refah Partisi’nin duruşu, unsurlar temelinde bir duruştur
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suat Kılıç : “Yeniden Refah Partisi‘nin duruşu, prensipler temelinde bir duruştur”

ANKARA – Yine Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Suat Kılıç, tehir edilen görüşmenin akabinde Ak Parti‘yle bir randevulaşmanın olmadığını belirtti. Kılıç, ” Ak Parti‘den görüşmelere yine başlamak ya da bir başkanlar doruğu istikametinde bir talep gelirse elbette bu talebe olumlu bakacağımızı tabir ettik” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Suat Kılıç, partisinin Merkez Yürütme Konseyi toplantısının akabinde basın mensuplarına gündeme ait açıklamalarda bulundu.

“AK Partiden Konya Büyükşehir Belediyesini talep etmedik”

Yeniden Refah Partisi’nin AK Partiden Konya Büyükşehir Belediyesini istediği istikametinde çıkan haberlere ait konuşan Kılıç, “AK Partiden Konya Büyükşehir Belediyesini talep etmedik. Bizden duymadıklarınıza lütfen inanmayın” tabirlerini kullandı.

Ak Parti ile Tekrar Refah Partisi heyetleri ortasındaki görüşmeler kesildi”

Ak Parti ile Tekrar Refah Partisi ortasındaki ittifak görüşmelerine değinen Kılıç, “Ak Parti ile Tekrar Refah Partisi heyetleri ortasındaki görüşmeler kesildi. En son geçen hafta Pazartesi günü olacak görüşmeyi tehir etmek istediklerini bildirmişlerdi. Onun dışında rastgele bir randevulaşma kelam konusu olmadı” diye konuştu. AK Parti ile ittifak görüşmeleri için rastgele bir talep ya da teşebbüslerinin olmadığını aktaran Kılıç, “AK Parti’den görüşmelere tekrar başlamak ya da bir başkanlar tepesi tarafında bir talep gelirse elbette bu talebe olumlu bakacağımızı söz ettik” dedi.

“AK Parti ile yaptığımız 30 unsurluk protokolün dışarısında değiliz”

Yeniden Refah Partisinin duruşundan taviz vermediğini anlatan Kılıç, “Biz duruşumuzu bir şeyler almak ya da koparmaya çalışmak biçiminde özetlenmesinden de rahatsızlık duyuyoruz. Yine Refah Partisi’nin duruşu, unsurlar temelinde bir duruştur. Cumhur İttifakı’na girerken AK Parti ile yaptığımız 30 unsurluk protokolün dışarısında değiliz” dedi.

“10 Şubat’ta büyükşehirlerde adaylarımızı açıklayacağız”

Yeniden Refah Partisi’nin büyükşehirlerde adaylarını açıklayacağı tarihlere işaret eden Tekrar Refah Partisi Genel Lider Yardımcısı Suat Kılıç, “10 şubat tarihi ile Tekrar Refah Partisi Ankara ve bütün büyükşehirlerde belirlediğimiz lider adaylarını ilan edecek. Birebir toplantıda 31 Mart 2024 mahallî seçim beyannamemizi de kamuoyuyla paylaşacağız. Kapı bir yere açık lakin tarih de muhakkak ve seçimler yaklaşıyor” açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al