DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671,04%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Konya’da başladı

Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Konya’da başladı

ABONE OL
Ocak 27, 2024 17:36
Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Konya’da başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, Konya‘da başladı.

Konya‘da 27-28 Ocak tarihleri ortasında yapılacak olan Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası, Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen seremoni ile başladı. Şampiyonaya, 64 vilayetten 437 bayan ve 507 erkek olmak üzere toplam 944 atlet katılıyor. Merasimde konuşan Türkiye Judo Federasyonu Lideri Sezer Huysuz, tertibin düzenlenmesinde kendilerine takviye veren Konya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve tüm kurumlara teşekkür ederek, şampiyonaya katılan atletlere muvaffakiyetler diledi.

Törende konuşan Konya Valisi Vahdettin Özkan da şampiyonanın Konya’nın mesken sahipliğinde düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu tabir etti. Konya’nın son vakitlerde sportif faaliyetler istikametinde yüksek derecede bir ivme kazandığını vurgulayan Vali Özkan, “Konya kültür, sanayi ve tarım kenti olmasının yanında bir spor kentidir. Sportif altyapımızın güçlendirilmesi gençlerimizin spora yönelik iştiyakı ve uluslar ortası karşılaşmaların kentimizde icra ediliyor olması kentimizi sporla özdeşleştirmektedir. Konya’da spor altyapısının oluşturulmasında Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte Belediyelerimizin değerli katkıları var. Onlara teşekkür ediyoruz. Gençliğimiz her şeyimiz. Sporla barışık bir gençlik; geleceğe ümitle bakan, motivasyonunu kaybetmeyen, ulusal kıymetlerin ve ulusal kalkınmanın da lokomotifi olan bir gençliktir” tabirlerini kullandı.

Şampiyonada, Vali Özkan ve protokol mensupları dereceye giren atletlere mükafatlarını verdi. Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası açılış seremonisine Konya Valisi Vahdettin Özkan’ın yanı sıra Meram Kaymakamı Bayram Yılmaz, Türkiye Judo Federasyonu Lideri Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor Vilayet Müdürü Abdurrahman Şahin, atletler, antrenörler ve spor severler katıldı. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al