DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Silahlı hengamede kayınpeder öldü, damat ağır yaralandı

Silahlı hengamede kayınpeder öldü, damat ağır yaralandı

ABONE OL
Ocak 15, 2024 17:12
Silahlı hengamede kayınpeder öldü, damat ağır yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Silahlı hengamede kayınpeder öldü, damat ağır yaralandı

KONYA – Konya‘da çıkan silahlı arbedede damat ve kayınpederi yaralandı. Hastaneye kaldırılan kayınpeder hayatını kaybederken, damadın ise sıhhat durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak üzerinde bulunan bir meskende meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sokak üzerindeki tek katlı kerpiç meskende yaşayan İstek Renkliışık ile kızıyla ayrılık kademesinde olan damadı Gürcan A. ve meskende bulunanlar ortasında hengame çıktı. Çıkan arbedede silah ateşlendi. Olayda İstek Renkliışık ve Gürcan A. ateşlenen silahtan çıkan kurşunlara maksat oldu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Gürcan A., yakınlarının imkanlarıyla hastaneye kaldırıldı. Sıhhat takımları tarafından İstek Renkliışık’a yapılan birinci müdahalenin akabinde yaralı Konya Kent Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere karşın İstek Renkliışık kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel hastanede tedavi altına alınan Gürcan A. ise burada yapılan birinci müdahalenin akabinde Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan, polis grupları olay yerindeki incelemelerin akabinde İstek Renkliışık ve damadı Gürcan A.’nın yaralanmasına neden olan şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al