DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364200,85%
Konya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Osman Zeki Korkmaz: ‘Ndao, Konya ile anlaştı’

Osman Zeki Korkmaz: ‘Ndao, Konya ile anlaştı’

ABONE OL
Ocak 25, 2024 21:24
Osman Zeki Korkmaz: ‘Ndao, Konya ile anlaştı’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osman Zeki Korkmaz : “Ndao, Konya ile anlaştı”

İstanbulspor Teknik Yöneticisi Osman Zeki Korkmaz :

“En azından puanla ayrılmayı hak etiğimizi düşünüyorum”

İSTANBUL – İstanbulspor Teknik Yöneticisi Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray maçının akabinde yaptığı açıklamada, “En azından puanla ayrılmayı hak etiğimizi düşünüyorum. Şampiyonluğa giden bir topluluğun galibiyetine de hürmet duyuyorum” dedi.

Trendyol Muhteşem Lig’in 22. haftasında İstanbulspor deplasmanda çaba ettiği Galatasaray’a 3-1’lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmanın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Yöneticisi Osman Zeki Korkmaz, “Planladığımız oyunu alana yansıttığımız bir maç oldu. Birkaç strateji ile bu tip maçlara çıkabilirsiniz. Galatasaray oyun kurarak şok presle durum yapabilirdik. Galatasaray oyunu olgunlaştırırken, kaptığımız toplarla geniş alanları kıymetlendirme olabilirdi. 2 gün boyunca buna odaklanmıştık. Bunu da 65 dakikaya kadar çok düzgün uyguladığımızı düşünüyoruz. Çok fazla durum bulduk. Direkten dönen, kaçırdığımız goller var. 16 maç daha kaldı, kendi karakterimiz neyse hangi maç olursa olsun onu alana koyacağız. Onu tekrar inşa etmeye geldim. 2 haftadır bunu yaptığımı düşünüyorum. 60’a kadar kazandığımız toplarda güzel geçişler yaptık. Galatasaray üzere gruba karşı akan oyunda motivasyonunuzu müdafaanız gerekiyor. Çok usta atakları var. Frikik golüyle Galatasaray öne geçti. İstanbulspor topluluğunu bir ortaya getiren bütün bireylerin karakterini alana yansıtan oyuncu kardeşlerime teşekkür ediyorum” biçiminde konuştu.

“Otobüsü kalenin önüne çekerek beklemedik”

Galibiyeti kaçırdıklarını düşünüp, düşünmediklerinin sorulması üzerine Korkmaz, “Beraberliği kaçırdığımızı kabul etmiyorum. Beraberliği koruyarak bir strateji belirlesek de bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Otobüsü kalenin önüne çekerek beklemedik. Bunu da başardık. Bu usul maçları oynarken öne geçmemiz değerli değil. Maçın her anında taktik disiplini müdafaanız gerekiyor. Maçın 0-0 tuttuğumuz anlarda dahi galibiyeti hayal ediyorduk. Galatasaray üzere özel ayakları olan bir ekibe karşı denetim edemiyorsunuz. Denetim ettiğimiz şeyleri âlâ uyguladık. En azından puanla ayrılmayı hak etiğimizi düşünüyorum. Şampiyonluğa giden bir topluluğun galibiyetine de hürmet duyuyorum ve tebrik ediyorum” diye yanıt verdi.

“Ndao, Konya ile anlaştı”

Osman Zeki Korkmaz, Senegalli futbolcu Alassane Ndao’nun, Konyaspor’a transfer olduğunu açıklayarak, “Maçtan 2-3 saat evvel anlaştılar. Maçtan evvel çağırdım. Başının alanda olmasını, yüzde yüz motive olup, olmadığını merak ediyorduk. Kesin anlaşıldığı maç yemeğinden sonra öğrendik. Motive halde oynayacağını, sorun olmayacağını söyledi. Oyunda olduğu mühlet boyunca yürekten oynadı. Çok karakterli bir oyuncu. Karakterli bir performans ortaya koydu. Ona da teşekkür ederim. Konya ile anlaştı” sözlerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al