DOLAR 32,2221 0.05%
EURO 35,0637 0.15%
ALTIN 2.529,891,19
BITCOIN 2159975-0,34%
Konya
22°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konyaspor Basın Sözcüsü Taraftarlara Kombine Satışı İçin Davette Bulundu

Konyaspor Basın Sözcüsü Taraftarlara Kombine Satışı İçin Davette Bulundu

ABONE OL
Ocak 17, 2024 11:24
Konyaspor Basın Sözcüsü Taraftarlara Kombine Satışı İçin Davette Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, kadro olarak sıkıntı günlerden geçtiklerini belirterek, taraftarlara kombine satışı için davette bulundu.

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, herkes için güç süreçten geçtiklerini, bu şiddetli süreci ise daima birlikte aşabileceklerini tabir etti. Yunus Derebağ, “Yönetim şurası olarak, gece gündüz demeden Konyaspor‘umuz için uğraş veriyoruz. Ekibimizin daha uygun yerlere gelmesi ismine Liderimiz Ömer Korkmaz başta olmak üzere idare şurasındaki tüm arkadaşlar olarak önemli bir efor içerisindeyiz” dedi.

“Birkaç gün içerisinde yeni transfer ataklarımız olacak”

Yönetim Heyeti olarak transfer görüşmelerine devam ettiklerini söz eden Derebağ, “Bizler transfer görüşmelerini devam ederken taraftarımıza da davetimiz var. İkinci yarı indirimli kombine satışlarımız başladı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor internet sitesi ve toplumsal medya platformlarından bunu duyurduk. Ne yazık ki şu an prestijiyle beklediğimiz sayılara ulaşamadık. İnanıyoruz ki Konyaspor taraftarı, grubunu yalnız bırakmayacak. Stadyuma gelerek dayanaklarını esirgemeyecek. Zira Konyaspor taraftarı güç günlerden birlik ve beraberlik hissiyle çıkabileceğini çok uygun biliyor. Kombine alan taraftarlarımızın birtakım avantajları var. Tüm kombine sahipleri, Konya Store’dan yapacağı alışverişlerde yüzde 10 indirim hakkı elde edecek. Ayrıyeten bu dönem başında kombine almış taraftarlarımız ise 2024-25 dönemi kombine alımlarında yüzde 20 indirim fırsatı yakalayacak” diye konuştu.

“Birlikte olduğumuz sürece güçlü oluyoruz”

Konyaspor’un Konya’nın en büyük markası olduğunu söyleyen Yunus Derebağ, “Konyaspor’umuz elbet Konya’nın en büyük markasıdır. Bu marka etrafında hepimizin birleşmesi gerekiyor. İş adamları, endüstriciler ve odalar herkes elini taşın altına koymalıdır. Konya kentimiz, beraberlik hissini her daim göstermiştir. İnşallah yine o birlik havasını Konyaspor etrafında yakalayacağımıza inanıyorum” tabirlerini kullandı. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
backlink satın al