DOLAR 32,3841 0.07%
EURO 34,7779 -0.07%
ALTIN 2.393,92-0,11
BITCOIN 19238922,97%
Konya
14°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da tüfekli taarruz: Bir kişi yaralandı

Konya’da tüfekli taarruz: Bir kişi yaralandı

ABONE OL
Şubat 11, 2024 19:24
Konya’da tüfekli taarruz: Bir kişi yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KONYA’nın Seydişehir ilçesinde Sefer Ö., husumetlisi Harun K.’yi (41), tüfekle ateş ederek ayaklarından yaraladı. Akının akabinde kendisini bekleyen arabayla kaçan Sefer Ö.’nün peşinden koşan Harun K.’nin babası Mehmet K. de tüfekle ateş etmek isterken yere düştü. Taarruz anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, saat 15.45 sıralarında Hacı Seyit Ali Mahallesi’ndeki sokakta meydana geldi. Harun K., babası Mehmet K.’nin kullandığı arabayla meskenlerinin önüne geldi. Bu sırada tıpkı sokakta öbür bir araçta bekleyen ortalarında borç- alacak nedeniyle hasımlık bulunan Sefer Ö., tüfekle arabadan inen Harun K.nın ayaklarına peş peşe ateş etti. Yaralanan Harun K., kaçmak isterken yere düştü. Sefer Ö. de ateş etmeye devam etti. Yerden kalkan Harun K., koşarak kaçmaya çalıştı. Sefer Ö. de kendisini bekleyen arabaya binmek isterken, bu defa Harun K.’nın babası Mehmet K., arabadan aldığı tüfekle ateş etmek isterken yere düştü. Sefer Ö. de bindiği arabayla olay yerinden kaçtı. Hücum anı ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı. İhbar üzerine adrese polis ve sıhhat takımı sevk edildi.

Ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı Harun K., birinci müdahalesinin akabinde Konya’daki öteki hastaneye sevk edildi. Saldırıyı gerçekleştiren Sefer Ö. de kısa müddette polis tarafından yakalandı. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Aktüel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al