DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22362592,33%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Silahlı Hengame: Bir Kişi Öldü, Bir Kişi Yaralandı

Konya’da Silahlı Hengame: Bir Kişi Öldü, Bir Kişi Yaralandı

ABONE OL
Ocak 16, 2024 14:48
Konya’da Silahlı Hengame: Bir Kişi Öldü, Bir Kişi Yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KONYA’da dün İstek Renkliışık’ın öldüğü, İbrahim Gerez’in yaralandığı silahlı hengamenin detayları ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüphelilerden G.G.’nin (17), meskeni terk eden dini nikahla birlikte yaşadığı Şerife Renkliışık (20) ile barışmasına müsaade vermediği için onun babası İstek Renkliışık’ı tabancayla vurduğu belirlendi. Renkliışık’ın da bu sırada G.G.’nin akrabası İbrahim Gerez’e tabancayla ateş açıp yaraladığı öğrenildi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak’ta meydana geldi. Meskeninde çıkan hengamede İstek Renkliışık ile İbrahim Gerez yaralandı. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Yaralılardan İstek Renkliışık Konya Kent Hastanesi’ne, Gerez ise Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Lakin İstek Renkliışık, tabiplerin müdahalesine karşın ömrünü yitirdi.

Çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Ofis Amirliği grupları, olaya karışan G.G. ile konuta birlikte geldikleri yakınları Sadık A. ve Dilek D. ile isimleri açıklanmayan 18 yaşından küçük 2 kişi olmak üzere 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

‘BARIŞMAMIZA MÜSAADE VERMEDİ’

G.G., yapılan sorgulamasında dini nikahla birlikte yaşadığı Şerife Renkliışık’ın 4 haftalık gebe olduğunu, tartışmaları üzerine meskeni terk edip babası İstek Renkliışık’ın yanına gittiğini söyledi. Dün yakınlarıyla birlikte konuta gittiğini belirten G.G., “Eşimle barışmak istediğimi söyledim. Kayınpederim, eşimle barışmamı istemedi. Eşimin benimle gelmesine müsaade vermedi ve küfretti. Ben de tabancayla ateş ettim” dedi.

Şüphelilerin sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

?

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al