DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22390201,02%
Konya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Konya’da Silahlı Arbede: 1 Kişi Ağır Yaralandı

Konya’da Silahlı Arbede: 1 Kişi Ağır Yaralandı

ABONE OL
Ocak 13, 2024 07:00
Konya’da Silahlı Arbede: 1 Kişi Ağır Yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘nın Beyşehir ilçesinde bir apartman önünde arkadaş olduğu öne sürülen 2 kişi ortasında çıkan silahlı hengamede 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Hacıakif Mahallesi 40661 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Argümana nazaran, bir apartmanın önüne araçla gelen C.S. ile apartmanın önüne çıkan Ö.E. ortasında şimdi bilinmeyen bir sebeple silahlı hengame yaşandı. Arbedede ayağına isabet eden kurşunla yaralanan C.S. yaya olarak gittiği öbür sokak üzerinde yere yığıldı. Bir kişinin silahla vurulduğu ve yerde yattığı ihbarı üzerine adrese polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan C.S.’nin duran kalbi yapılan müdahalenin akabinde yine çalıştırılırken, ayağına bir kurşun isabet ettiği, fakat atardamarına gelmesi sebebiyle çok kan kaybettiği belirlendi. C.S. yapılan müdahale sonrasında hayati tehlikesi bulunması nedeniyle Konya’ya sevk edildi.

Polis grupları olayın akabinde kaçan kuşkulu Ö.E.’yi yakalamak için çalışma başlatırken, binanın güvenlik kamera manzaralarını de incelemeye aldı. Olay yeri inceleme takımları adreste ve sokak üzerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan tespit etti. Kurşunlardan birisinin de binanın önünde park halinde duran bir arabanın ön camına isabet ettiğini belirledi. Polis grupları, yaralı C.S.’nın araçla birlikte geldiği ve çatışma sonrasında olay yerinden uzaklaşan arabadaki öbür kişiyi de belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al