DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da silahla arbedede gözaltına alınan 1’i bayan 3 kişi tutuklandı

Konya’da silahla arbedede gözaltına alınan 1’i bayan 3 kişi tutuklandı

ABONE OL
Ocak 14, 2024 20:00
Konya’da silahla arbedede gözaltına alınan 1’i bayan 3 kişi tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da silahla hengamede gözaltına alınan 1’i bayan 3 kişi tutuklandı

KONYA – Konya‘nın Beyşehir ilçesinde bir apartmanın önünde yaşanan ve 1 kişinin vefatıyla sonuçlanan silahlı hengame olayında gözaltına alınan 1’i bayan 3 kişi tutuklandı.

Olay, Cuma günü gece saatlerinde Beyşehir’in Hacıakif Mahallesi 40661 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, adrese bir arabayla gelen Cengiz Saygın ile ailesiyle birlikte apartmanda oturan Ö.E. ortasında bina dış kapısının önünde silahlı hengame çıktı. Cengiz Saygın hengamede ayağına isabet eden kurşunla yaralanırken, kuşkulu Ö.E. olay yerinden kaçtı. Cengiz Saygın tedavisi için sevk edildiği Konya Kent Hastanesinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1’İ bayan 3 kişi tutuklandı

Polis gruplarının yaptığı çalışmalarda, Cengiz Saygın ile birlikte arabayla adrese gelen ve olay sonrasında tıpkı araçla uzaklaşan İ.Ö. yakalandı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları, firari katil zanlısı Ö.E.’yi yakalamak için Konya’dan gelen Vilayet Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği grupları ile müşterek bir çalışma yürüttü. Şüphelinin ilçenin Avdancık Mahallesi’nde olduğunu tespit eden takımlar, Ö.E.’yi de yakalayarak gözaltına aldı. Çalışmalarını derinleştiren gruplar, cinayet şüphelisi Ö.E.’yi azmettirdiği ve saklanmasına yardım ve yataklık ettiği teziyle bir kamu kurumunda vazife yaptığı öğrenilen bayan çalışan M.Ç.’yi de gözaltına aldı. Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğündeki süreçlerinin tamamlanmasının akabinde adliyeye sevk edilen katil zanlısı Ö.E. ile M.Ç. ve İ.Ö. çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Adliye çıkışında cinayet şüphelisi Ö.E. gazetecilerin sorularına yanıt vermezken, öteki 2 kuşkulu ile birlikte Seydişehir Cezaevine gönderildi.

(ARÖ-ARD-FM-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al