DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322,38%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Polis Kovalamacası: Şüpheliler Yakalandı

Konya’da Polis Kovalamacası: Şüpheliler Yakalandı

ABONE OL
Ocak 31, 2024 14:24
Konya’da Polis Kovalamacası: Şüpheliler Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da polisin ‘dur’ ihtiyarına uymayarak kaçan şüpheliler yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın akabinde araçlarını bırakıp yaya olarak kaçtı. Boş toprağa kaçan 3 kuşkulu, polisler tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerden birinin, “Abi seni nasıl ziyana sokayım? Ben sana ne yapabilirim, abi öldüm” demesi dikkat çekti.

Edinilen bilgiye nazaran, öğlen saatlerinde merkez Karatay ilçesi Aksaray Yolu uygulama noktasında Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Gayret Şube Müdürlüğü grupları, kuşku üzerine 45 AEH 392 plakalı arabaya dur ihtarında bulundu. Polis takımları tarafından yapılan tüm ikazlara karşın şoför durmayarak uygulama noktasından kaçtı. Bunun üzerine polis grupları, kaçan aracın peşine düştü. Yaşanan kovalama sırasında bölgeye çok sayıda destek grupları sevk edildi. Yaklaşık 1 saat süren kovalamacanın akabinde şüpheliler arabası Büyükkayacık Mahallesi Lalehan Caddesi üzerinde bırakıp yaya olarak boş bir toprakta kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis grupları yaya olarak şüphelilerin peşine düştü. Kaçan 3 kuşkulu polisin sinema sahnelerini aratmayan kovalamacanın akabinde yakalandı. Etkisiz hale getirilen şüpheliler kelepçelenerek gözaltına alındı. Şüpheliler İbrahim E., Onurhan U. ve ismi öğrenilemeyen bir şahıs sözleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerden İbrahim E.’nin “Abi seni nasıl ziyana sokayım? Ben sana ne yapabilirim, abi öldüm” diye kendini savunması dikkat çekti.

Öte yandan, şüphelilerin bırakıp kaçtığı araç incelenmek üzere emniyet otoparkına götürüldü. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al