DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22370010,86%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Polis Kaçan Sürücüyü Yakaladı

Konya’da Polis Kaçan Sürücüyü Yakaladı

ABONE OL
Ocak 19, 2024 22:36
Konya’da Polis Kaçan Sürücüyü Yakaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da polis devriye takımlarının dur ihtarına uymayarak kaçan şoför, trafiğe takılınca yakalanmamak için aracı bırakıp yaya kaçmaya çalıştığı sırada yakalandı. Ehliyetine daha evvelden el konulduğu ortaya çıkan şoförün, “Polise daha evvelden 3 sefer tabanca yakalattım” demesi dikkat çekti.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi Ulaşbaba Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, cadde üzerinde devriye atan Vilayet Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı yunus timleri kuşku üzerine 42 AIF 093 plakalı arabaya dur ihtarında bulundu. İhtara uymayarak kaçan araba şoförü trafiğe takılınca yakalanmamak için aracı bırakıp yaya kaçmaya çalıştı.

Kaçtı polis yakaladı, soğuktan tekrar polis korudu

Sokak ortalarında bir mühlet izini kaybettirmeye çalışan şahıs kısa müddette yakalanarak gözaltına alındı. B.Y. isimli şahsın aracında polis grupları tarafından arama yapıldı. Alkol denetiminden geçirilen şoförün Genel Bilgi Tespiti (GBT) sistemi üzerinden yapılan denetimde hakkında arama ve yakalama kararı olduğu belirlendi. Polisten kaçarak kovalamaca sonucu üşüyen şoföre ise yeniden bir polis memuru tarafından mont giydirildi.

“Polise 3 defa tabanca kaptırdım ben”

Polis memurunun kaçarken bir şey attın mı sorusuna şoför B.Y.’nin, “Yok bir şey atmadım. Tabancam yok ki. Daha evvelden polise 3 sefer tabanca kaptırdım ben” demesi ise dikkat çekti. Gözaltına alınan şahıs emniyete götürüldü. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al