DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364200,85%
Konya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Konya’da Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi Programı düzenlendi

Konya’da Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi Programı düzenlendi

ABONE OL
Aralık 31, 2023 19:12
Konya’da Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi Programı düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da Mekke’nin fethinin 1393’üncü yılı münasebetiyle Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi Programı” düzenlendi.

AGD Konya Şube Lideri Durmuş Ali Kara, burada yaptığı konuşmada, Kudüs’ün tüm Müslümanların yaşadığı en çetin imtihan olduğunu belirterek, Mescid-i Aksa, Kudüs, Filistin toprakları konusunun yalnızca Arapların değil tüm ümmetin sorunu olduğunu söyledi.

İsrail’in Gazze’de Filistin halkına yönelik yürüttüğü soykırım akınlarına da değinen Kara, şunları kaydetti:

“Mekke’nin Fethi programımızı bu yıl Siyonist İsrail’in her geçen gün artan zulümleri karşısında Filistinli kardeşlerimizin yanında olmak ve Aksa Tufanı ile başlayan kutlu direnişe dayanak olmak emeliyle Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi olarak Türkiye’de 81 vilayet ve yüzlerce ilçede, Kıbrıs, Azerbaycan ile Avrupa’nın birçok noktasında binlerce kişinin iştirakiyle icra ediyoruz. Öbür taraftan biz yılbaşı gecesi cümbüşü ismi altında tüm dünya halklarına çirkinliklerin ve kötülüklerin dayatılmasına karşı hal almanın gerekliliğine ve doğruluğuna inanıyoruz. Bu vesileyle siz kıymetli konuklarımızın bu gece burada bizimle bulunuyor oluşu bir kimliğin en hoş biçimde ortaya konulmasının bir göstergesidir.”

Program AGD üyesi gençlerin hazırladığı şovların sunulmasının akabinde sona erdi.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al