DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22693172,16%
Konya
26°

AÇIK

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Konya’da Demir Saplı Baltayla Cinayet İmajları Ortaya Çıktı

Konya’da Demir Saplı Baltayla Cinayet İmajları Ortaya Çıktı

ABONE OL
Şubat 9, 2024 12:24
Konya’da Demir Saplı Baltayla Cinayet İmajları Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da kendisine sarkıntılık eden arkadaşını demir saplı baltayla başına vurarak vahşice öldüren zanlının, cinayet anına ilişkin kan donduran güvenlik kamerası manzaraları ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan yabancı asıllı cinayet zanlısı sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz Salı günü saat 20.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir sanayi sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sanayi sitesinin güvenlik vazifelisi motosiklet ile devriye attığı sırada başından yaralı yerde yatan bir kişinin olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Sıhhat grupları birinci müdahalede yerde yatan yaralının hayatını kaybettiğini belirledi. Başına aldığı darbelerle hayatını kaybeden kişinin yabancı asıllı 25 yaşındaki Abdulvasi Hasani olduğu belirlendi. Yapılan incelemelerin akabinde Abdulvasi Hasani’nin cansız vücudu otopsi yapılmak üzere Konya Kent Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kanlı kıyafetler çamaşır makinesinde bulundu

Olayın akabinde kaçan zanlıyı yakalamak için Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Ofis Amirliği dedektifleri, cinayetin işlendiği sanayi sitesindeki güvenlik kamera imgelerini inceledi. Yapılan tahliller sonucunda Abdulvasi Hasani’nin bir kişi tarafından baltayla akına uğradığı tespit edildi. Çalışmalarını derinleştiren dedektifler, cinayet zanlısının öldürülen Abdulvasi Hasani’nin arkadaşı Seyfullah Muradi olduğunu belirledi.

Kan donduran cinayet kamerada

Elde edilen kamera imajlarında sanayi sitesinde sokakta bir mühlet yürüyen Seyfullah Muradi’nin yanında bulunan arkadaşı Abdulvasi Hasani’ye baltayla tekraren vahşice vurduğu görülüyor. İmgelerin akabinde cinayet zanlısını yakalamak için harekete geçen cinayet ofis dedektifleri, zanlıyı çalıştığı fabrikanın yatakhanesinde yakaladı. Yatakhanede arama yapan dedektifler, çamaşır makinesinin içerisindeki kanlı kıyafetleri ve olay yerine yakın bir bölgede ise zanlının olayda kullandığı demir saplı baltayı ele geçirildi.

“Delillerden kurtulmak için yatakhaneye gittim”

Gözaltına alınan cinayet zanlısı Seyfullah Muradi, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Zanlının birinci tabirinde, Abdulvasi Hasani’nin kendisine sarkıntılık ettiğini tabir ederek, “Daha sonra tartışmanın akabinde konuşmak için meskenden çıktık. Yatakhaneden çıkarken yanıma demir saplı balta aldım. Yürürken çıkan tartışma sonrasında başına baltayla vurarak öldürdüm. Daha sonra kanıtlardan kurtulmak için tekrar yatakhaneye gittim” dediği öğrenildi. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al