DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da dehşete düşüren cinayet kamerada: Evvel cesedi yakmaya çalıştı, sonra gömdü
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • Konya’da dehşete düşüren cinayet kamerada: Evvel cesedi yakmaya çalıştı, sonra gömdü

Konya’da dehşete düşüren cinayet kamerada: Evvel cesedi yakmaya çalıştı, sonra gömdü

ABONE OL
Şubat 5, 2024 18:00
Konya’da dehşete düşüren cinayet kamerada: Evvel cesedi yakmaya çalıştı, sonra gömdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da dehşete düşüren cinayet kamerada: Evvel cesedi yakmaya çalıştı, sonra gömdü

-Önce otomobille çarptı,sonra sopayla darp etti,o anlar kamerada

KONYA – Konya‘nın Güneysınır ilçesinde 2 gündür kendisinden haber alınamayan Yıldırım Uyan’ın husumetli olduğu kişi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Zanlının Yıldırım Uyan’ı otomobille çarptıktan sonra sopayla darp ettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası imajı ortaya çıktı.

Olay, 1 Şubat Perşembe günü Güneysınır ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, ilçede çay ocağı işletmecisi 42 yaşındaki Yıldırım Uyan’dan haber alamayan Karaman’da bulunan yakınları durumu polise bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği bağlı takımlar, olayı aydınlatmak için belgeyi inceledi. Cinayet Ofis Amirliği bağlı takımlar, ilçe genelinde güvenlik kamerası imgelerini incelemesinin akabinde cinayete ilişkin imajlara ulaştı. Polis gruplarının inceleme yaptığı güvenlik kamera imgelerinde, Ali Osman K.’nin kendisine ilişkin araba ile yolda yürüyen Yıldırım Uyan’a çarptığı yaklaşık 7 dakika boyunca sopa ile darp ettikten sonra aracına alarak olay yerinden ayrıldığı görülüyor.

“Cesedi yakmaya çalıştım lakin ceset yanmayınca gömdüm”

Yapılan çalışmanın akabinde Ali Osman K.’ya ulaşan takımlar, kendisinin Yıldırım Uyan’ı görmediğini söylemesi üzerine savcılıktan alınan müsaade gözaltına alınan kuşkulu Konya Vilayet Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Polis sorgusunda kabahatini itiraf eden cinayet zanlısı tabirinde, “Yıldırım Uyan ile çay satış sorunu nedeniyle ortamızda geçmişe dair bir hasımlık var. Olay günü kendisini takip edip boş bir yolda çarptım. Daha sonra aracımda bulunan sopa ile darp edip etkisiz hale getirdikten sonra aracıma alarak evvel ahıra götürdüm burada darp ederek öldürdükten sonra yanıma akaryakıtta alarak dağlık alana götürerek orada cesedi yakamaya çalıştım lakin ceset yanmayınca gömdüm” diyerek olay anını anlattı.

Cinayet kurban giden şahsın bütün kemikleri kırıldığı belirlendi

Cinayet Ofis Amirliği bağlı takımlar zanlının Yıldırım Uyan’ı gömdüğü alana giderek yer tespitinde bulundu. Zanlı Ali Osman K.’nın tanımı üzerine Yıldırım Uyan’ın cansız vücuduna ulaşıldı. Ceset otopsi yapılmak üzere Konya Kent Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopside olayda hayatını kaybeden Yıldırım Uyan’ın bütün kemiklerinin kırıldığı belirlendi. Cinayeti itiraf eden kuşkulu ise sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al