DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22477941,46%
Konya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Konya’da çıkan silahlı arbedede damat ve kayınpederi yaralandı

Konya’da çıkan silahlı arbedede damat ve kayınpederi yaralandı

ABONE OL
Ocak 15, 2024 16:24
Konya’da çıkan silahlı arbedede damat ve kayınpederi yaralandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da çıkan silahlı hengamede damat ve kayınpederi yaralandı. Hastaneye kaldırılan kayınpeder hayatını kaybederken, damadının ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, saat 17.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Hacı Fettah Mahallesi Tahtatepen Sokak’taki bir meskende meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, tek katlı kerpiç konutta yaşayan İstek Renkliışık ile kızıyla ayrılık etabında olan damadı Gürcan A. ve konutta bulunanlar ortasında hengame çıktı. Arbedede İstek Renkliışık ve Gürcan A., ateşlenen silahtan çıkan kurşunlara amaç oldu. İhbar üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Gürcan A. yakınları tarafından hastaneye götürülürken, İstek Renkliışık ise olay yerine gelen sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde Konya Kent Hastanesine kaldırıldı. Renkliışık, burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Özel hastanede tedavi altına alınan Gürcan A. ise, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Gürcan A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis gruplarının olay yerindeki incelemelerinin akabinde İstek Renkliışık ve damadı Gürcan A.’nın yaralanmasına neden olan şüphelilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al