DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22385090,88%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Böcek İlacı Zehirlenmesi: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Konya’da Böcek İlacı Zehirlenmesi: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Ocak 31, 2024 21:00
Konya’da Böcek İlacı Zehirlenmesi: 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da iki katlı kerpiç konutun birinci katında dökülen böcek ilacı üst katta bulunan aileyi zehirledi. Alt kattakiler böcekleri öldürmek için ilaç döküp kapıyı pencereyi bantlayarak konuttan ayrılırken, üst kattaki aileden 5 kişi böcek ilacından zehirlendi, 7 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Uluırmak Mahallesi’nde bulunan 2 katlı kerpiç bir konutta meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, kerpiç konutun birinci katında kiracı olarak oturanlar meskendeki böcekleri öldürmek için geçtiğimiz pazartesi günü daireyi ilaçladıktan sonra pencere ve kapıyı bantlayarak konuttan ayrıldı. Böcek ilacının kokusunun ikinci katta N.D.’nin oturduğu daireye sızmasının akabinde konutta bulunan N.D.’nin kızı ve torunları kokudan etkilendi. Bugün sabah saatlerinde rahatsızlanan N.D.’nin kızı A.T. (40), çocukları F.T. (18) ve Y.T. (15) ile yeğenleri S.G.B. (21) ve M.B. (17) mide bulantısı şikayetiyle hastaneye giderken, anneanne N.D. ile 7 yaşındaki Ahmet Enes Temel konutta kaldı. Bir müddet sonra anneanne N.D., torunu Ahmet Enes Temel’in hareketsiz olduğunu fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. Adrese sevk edilen sıhhat takımlarının birinci müdahalesinin akabinde Ahmet Enes Temel, Konya Numune Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere karşın 7 yaşındaki çocuk kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Öte yandan, N.D.’nin kızı A.T. ve torunlarının sömestr tatili münasebetiyle anneanne N.D.’nin yanında kaldıkları öğrenildi. Polis gruplarının olay yerindeki incelemelerinin akabinde birinci kattaki kiracıların yakınları tarafından konut havalandırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al