DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22385090,88%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya’da Bayanlar Arabadaki Şahıslarla Hengame Etti

Konya’da Bayanlar Arabadaki Şahıslarla Hengame Etti

ABONE OL
Ocak 31, 2024 10:36
Konya’da Bayanlar Arabadaki Şahıslarla Hengame Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da bayanların bir arabadaki şahıslarla hengame ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Yol ortasında duran bir araba içerisindeki şahıslara saldırmaya çalışan bayan, bir anda hareket eden arabanın altında ezilmekten son anda kurtuldu.

Olay, dün öğlen saatlerinde merkez Karatay ilçesi Akabe Mahallesi Yeniceler Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, seyir halinde olan bir araba içerisindeki şahıslar daha evvelce ortalarında hasımlık bulunduğu öğrenilen bayanlarla cadde üzerinde karşılaştı. Araba içerisindeki şahıslar ve bayanlar ortasında tartışma başladı. Aracı cadde ortasında durdurup aşağıya inen şoför ve yanında bulunan yakınlarının da karıştığı tartışma bir anda hengameye dönüştü. Araç yanında bulunan 1 kişinin elindeki kesici alet ise dikkat çekti. Trafiğin ağır olduğu caddede yaşanan hengame anı öteki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İmgelerde, araç içerisindeki şahsılarla ortalarında bayanlarında bulunduğu küme araba içerisindeki bireye saldırdığı araba şoförün ise bayanlara reaksiyon gösterdikten sonra aracı hareket ettirdiği yer alıyor. Manzaralarda ayrıyeten araba içerisindeki şahıslara saldırmaya çalışan bayan, hareket eden arabanın altında kalmaktan sonra anda kurtulduğu görülüyor. Bir mühlet kendi ortalarında hengame eden tarafların daha sonra bölgeden uzaklaştığı görülüyor. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al