DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343940,80%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya Ticaret Odası Heyeti Benin’de İktisat, Ticaret ve Yatırım Forumu’na Katıldı
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • Konya Ticaret Odası Heyeti Benin’de İktisat, Ticaret ve Yatırım Forumu’na Katıldı

Konya Ticaret Odası Heyeti Benin’de İktisat, Ticaret ve Yatırım Forumu’na Katıldı

ABONE OL
Ocak 16, 2024 13:24
Konya Ticaret Odası Heyeti Benin’de İktisat, Ticaret ve Yatırım Forumu’na Katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Ticaret Odası (KTO) Heyeti, Benin’de İktisat, Ticaret ve Yatırım Forumu’na katıldı.

Türkiye – Benin İktisat, Ticaret ve Yatırım Forumu, Benin Ticaret ve Sanayi Odası’nın konut sahipliğinde gerçekleştirildi. Konya Ticaret Odası (KTO) Lideri Selçuk Öztürk, forumda yaptığı konuşmada Konya ve Benin ortasında ikili bağların gelişmesinden duyduğu memnuniyeti lisana getirdi. Türkiye‘nin Cotonou Büyükelçisi Mesut Koç, Benin Ticaret ve Sanayi Odası (CCIB) Arnauld Akakpo ve Benin iş dünyasının temsilcilerini katıldığı programda Konya Ticaret Odası heyetinde İdare Heyeti Lider Yardımcıları Fahrettin Hakikat, Lütfi Can Başaran, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Lider Yardımcısı Ramazan Biberci ve Ömer Atiker Holding İdare Şurası Lideri Ömer Atiker yer aldı. Benin Ticaret Odası Lideri Arnauld Akakpo’nun açılış konuşmasını gerçekleştirdiği forumda, Türkiye‘nin Kotonu Büyükelçisi Mesut Koç Türkiye ve Benin ortasında ticari münasebetlerin potansiyeli hakkında bilgi verdi.

KTO Lideri Selçuk Öztürk de Konya Ticaret Odası ve Benin Ticaret ve Sanayi Odası ortasında oluşturulan diyalog ortamı sayesinde Konya ve Benin’in karşılıklı işbirliğinin geliştiğini söz etti. Konya iktisadı ve dalları hakkında bilgi veren Öztürk, Benin Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini Konya ile işbirliğine davet etti. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İktisat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al