DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22477941,46%
Konya
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Konya Meram Belediye Meclisi, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerini ağırladı
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • Konya Meram Belediye Meclisi, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerini ağırladı

Konya Meram Belediye Meclisi, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerini ağırladı

ABONE OL
Ocak 3, 2024 09:24
Konya Meram Belediye Meclisi, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerini ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi 2024’ün birinci toplantısında, Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu İdaresi Kısmı öğrencilerini ağırladı.

Meram Belediye Lideri Mustafa Kavuş başkanlığında bir ortaya gelen Meram Belediye Meclisinin 2024 yılı birinci toplantısının özel konukları vardı. Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu İdaresi Kısmı öğrencileri, hocaları Doç. Dr. Erdal Bayrakçı’nın eşliğinde meclisin ve Lider Kavuş’un konuğu oldu.

Başkan Mustafa Kavuş, meclis toplantısı öncesinde gençlerle sohbet etti. Sohbetinde belediye çalışmaları ve meclisin işleyiş biçimi hakkında öğrencilere bilgi veren Lider Kavuş, öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Sohbetin akabinde başlayan toplantıda meclisin karar alma sürecini gözlemleme fırsatı bulan gençler, belediye hizmetlerinin nasıl planlandığına ve uygulandığına da şahit oldu. Meclis toplantısında geleceğin kamu yöneticilerini ve siyaset bilimcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti lisana getiren Lider Mustafa Kavuş, bu ziyaretin geleceğin yöneticilerine ilham vermesi gayesiyle gerçekleştiğine vurgu yaptı. Öğrencilerden, kendilerine derin bir anlayış ve değerli bir tecrübe kazandıracak bu buluşmayı en hoş biçimde değerlendirmelerini isteyen Lider Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Yarın bu sıralarda sizler oturacak, meclisin üyeleri liderleri sizler olacak, ülkeyi ve kenti sizler yöneteceksiniz. Bu nedenle en hoş halde yetişmeniz en güzel eğitimleri almanız bizim için çok kıymetli. Eğitim serüveninize katkı sunmak gerek şahsımın gerek kurumumun en kıymetli görevlerinden biri olduğu inancıyla her vakit yanınızdayım” diye konuştu.

Başkan Kavuş’un konuşmasının akabinde Meram Belediyesi 2024 yılı Ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al