DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart Proje Takviye Programı Müracaatları Başladı
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart Proje Takviye Programı Müracaatları Başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart Proje Takviye Programı Müracaatları Başladı

ABONE OL
Ocak 2, 2024 09:36
Konya Büyükşehir Belediyesi Genç Kültür Kart Proje Takviye Programı Müracaatları Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından gençler için hazırlanan Genç Kültür Kart Proje Dayanak Programı müracaatları başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, gençler için yapılacak tüm çalışmaları gençlerle birlikte hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti. “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışında gençlerin yerinin daima farklı olduğunu vurgulayan Lider Altay, “Bu vakte kadar aldığımız tüm kararlarda gençlerimizin fikirlerini aldık ve öğrenci kenti Konya’mızın gelişiminde bu fikirlere yer verdik. Her yıl gelenek haline getirdiğimiz Genç Kültür Kart Proje Dayanak Programımız ile şimdiye kadar toplumsal sorumluluk faaliyetlerinde bulunan toplamda 18 gençlik kümesi ve 51 öğrenci topluluğuna, projelerini gerçekleştirmeleri için dayanak sağladık” dedi.

Başkan Altay, Genç Kültür Kart Proje Takviye Programı müracaatlarının başladığını hatırlatarak, “Şimdi yeni proje dayanak davetimizin başladığının muştusunu vermek istiyorum. Kültür ve Sanat, Sağlıklı Ömür ve Spor, Teknoloji ve Toplumsal Medya, Etraf ve Sıfır Atık, Gönüllülük ve Şahsî Gelişim, başlıklarında geliştireceğiniz projelerinize dayanak sağlayacağız. Ayrıntılı bilgi için www.genckultur.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm genç arkadaşlarımı hürmetle selamlıyorum” diye konuştu. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al