DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600,84%
Konya
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hentbol Ulusal Kadro Kaptanı Cemal Kütahya ve ailesi sarsıntının yıl dönümünde anıldı
  • Konya Haber
  • Konya Haber
  • Hentbol Ulusal Kadro Kaptanı Cemal Kütahya ve ailesi sarsıntının yıl dönümünde anıldı

Hentbol Ulusal Kadro Kaptanı Cemal Kütahya ve ailesi sarsıntının yıl dönümünde anıldı

ABONE OL
Şubat 7, 2024 09:24
Hentbol Ulusal Kadro Kaptanı Cemal Kütahya ve ailesi sarsıntının yıl dönümünde anıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hentbol Ulusal Ekip Kaptanı Cemal Kütahya ve ailesi asrın felaketinin yıl dönümünde anıldı

Hentbol Ulusal Ekip Kaptanı Cemal Kütahya’nın teyzesi Songül Biliç:

“Anmadığımız hatırlamadığımız bir saniye bile olmuyor”

KONYA – Hatay’da sarsıntıda hayatını kaybeden ve memleketleri Konya’da defnedilen A Ulusal Erkek Hentbol Grubu ve Plaj Hentbolu Ulusal Ekibi Kaptanı Cemal Kütahya, eşi Pelin Kütahya ve 5 yaşındaki oğulları asrın felaketinin yıl dönümünde sevenleri tarafından mezarları başında anıldı.

A Ulusal Erkek Hentbol Ekibi ve Plaj Hentbolu Ulusal Grubu Kaptanı Cemal Kütahya, eşi Pelin Kütahya ile 5 yaşındaki oğulları Çınar Kütahya, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen sarsıntı felaketinde Antakya’da yaşadıkları meskenlerinin yıkılması sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Memleketleri Konya’nın merkez Meram ilçesindeki Kurtuluş Mezarlığına defnedilen Cemal Kütahya, eşi ve oğulları asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat sarsıntılarının yıl dönümünde sevenleri tarafından mezarları başında anıldı.

“Anmadığımız hatırlamadığımız bir saniye bile olmuyor”

Cemal Kütahya’nın teyzesi Songül Bilgiç, “Allah’ım sabır versin inşallah zelzelede bütün hayatını kaybedenlerin yakınlarına. Ülke geneli olarak perişan olduk asrın felaketinde. Umarım tekrarı olmasın. Allah’ım kalanlara sabır versin. Cemalimin, Pelinimin ve Çınarımın yerleri cennet olsun. O benim oğlumdu. Çınar’ım bana babaanne kaygısı. Pelin’im teyzoşum kaygısı. Biz hepsini çok seviyorduk. Artık Beğenilen kaldı o aileden geriye kan bağı olarak. Biz de daima canlarıyız ve Cemal Kütahya’nın kız kardeşi Gözde’de elinden geleni her vakit yaptı. Biz dün ki üzere acı çekiyoruz. Biz de hiç geçmedi, anmadığımız, hatırlamadığımız bir salise bile geçmedi. Acı doluyuz Rabbim sabır versin” dedi.

“Onu çok sevdik, birebir ekipte olmaktan daima gurur duyduk”

Anma aktifliğine katılan Hentbol Federasyon Lideri Uğur Kılıç, “Tam bir karşılaşma periyodu içerisindeyken bu acı olayı yaşadık. Öncelikle şunu belirtmek isterim. Cemal çok yürekli, güçlü çabayı hiçbir vakit bırakmayan vatansever bir atletti. Onu çok sevdik, tıpkı grupta olmaktan daima gurur duyduk. Sıkıntı bir süreç ailesi için de bizim için de. Allahtan rahmet diliyorum. Sevdikleri ve bizler burada her vakit onu anacağız” sözlerini kullandı.

Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin akabinde Cemal Kütahya, eşi Pelin Kütahya ve oğulları Çınar Kütahya’nın mezarına karanfil bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al