DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22511981,35%
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beyşehirli Tekvandocular Konya’da Vilayet Seçmelerinde Muvaffakiyet Elde Etti

Beyşehirli Tekvandocular Konya’da Vilayet Seçmelerinde Muvaffakiyet Elde Etti

ABONE OL
Ocak 9, 2024 10:36
Beyşehirli Tekvandocular Konya’da Vilayet Seçmelerinde Muvaffakiyet Elde Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘da düzenlenen okul sporları tekvando vilayet seçme karşılaşmalarına katılan Beyşehir‘de eğitim gören liseli tekvandocular elde ettikleri muvaffakiyetle ilçenin gururu oldu.

Konya Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Genç Erkek-Kız Tekvando Vilayet Birinciliği karşılaşmaları sona erdi.

Seçmelere katılan Beyşehirli atletlerden 3’ü altın, 3’ü gümüş, 3’ü de bronz madalya kazandı.

Beyşehir Anadolu Lisesi’nden Emine Işığa Uyar, Vali Kemal Katıtaş Lisesi’nden İrem Atsız, Özel Tuğra Koleji Fen Lisesi’nden Ecem Meyra Erduran birinci, Ali Akkanat Anadolu Lisesi’nden İrem Yılmaz, Cahit Zarifoğlu Lisesi’nden Nida Savaşçı ve Şehit Nazımbey Mesleksel Teknik Anadolu Lisesinden Hatice Sude Derebağ ikinci, Şehit Nazımbey Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesinden Marziye Işık Çelik, Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesinden Belinay Daban ve Kubadabad Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesinden Hatice Atsız ise üçüncülük derecesi elde etti.

Sakintaekwondo Spor Kulübü antrenörü Nafiz Çakır, vilayet seçmelerinde dereceye giren tüm atletleri başarılarından dolayı tebrik etti.

Bu sonuçlarla Emine Işık Uyar, Ecem Meyra Erduran, İrem Atsız, İrem Yılmaz, Hatice Suda Derebağ, Nida Savaşçı ile Marziye Işık Çelik’in Türkiye yarı finallerinde Konya‘yı temsil etme hakkını kazandığını belirten Çakır, “Toplamda 9 madalya elde eden atletlerimiz Sakintaekwondo Spor Kulübü olarak grup halinde Konya şampiyonluğunu da bizlere kazandırmış oldu. Konya ekibine en çok sportmen gönderen kulüp olmakla birlikte Beyşehir olarak da Konya grubuna en çok sportmen gönderen ilçe olunmuştur.” dedi.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al