DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN %
Konya
21°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ali Babacan Konya’da seçim çalışmalarına devam etti

Ali Babacan Konya’da seçim çalışmalarına devam etti

ABONE OL
Ocak 23, 2024 17:36
Ali Babacan Konya’da seçim çalışmalarına devam etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Genel Lideri Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Konya‘nın Sarayönü, Ilgın, Doğanhisar ve Beyşehir ilçelerini ziyaret etti.

Sarayönü ilçesinde partisinin seçim ofisinin açılışına katılan Babacan, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta yalnızca belediye liderlerinin seçilmeyeceğini belirterek, lokal seçimin tıpkı vakitte hükümete de bir ikaz niteliği taşıyacağını söz etti.

Babacan, “Yani yalnızca belediye liderlerimizi seçmiyoruz. Tıpkı vakitte merkezi hükümete de sarı kart gösteriyoruz. Yani bu seçimler birebir vakitte iktidara sarı kart gösterme seçimi. İnşallah ülkemiz için iyi sonuçlar elde edeceğiz. İnşallah Sarayönü için, bu hoş ilçemiz için, Konya için hoş sonuçlar elde ederiz. Çalışıyoruz, hazırlanıyoruz.” dedi.

Babacan daha sonra gittiği Ilgın ve Doğanhisar ilçelerinde de kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti, esnaf ziyaretinde bulundu.

Son olarak Beyşehir ilçesine giden Babacan, burada Otogar Kavşağı önünde partililer tarafından karşılandı.

Babacan, ilçe merkezinde seçim otobüsüyle cins atarak, vatandaşları selamladıktan sonra çarşı merkezinde esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA / Şimdiki

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al