DOLAR 32,3207 -0.13%
EURO 34,7634 -0.11%
ALTIN 2.389,33-0,30
BITCOIN %
Konya
19°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Akşehir’de Uyuşturucu ve Kaçak İçki Operasyonu: 1 Tutuklama

Akşehir’de Uyuşturucu ve Kaçak İçki Operasyonu: 1 Tutuklama

ABONE OL
Şubat 12, 2024 08:12
Akşehir’de Uyuşturucu ve Kaçak İçki Operasyonu: 1 Tutuklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya‘nın Akşehir ilçesinde polis tarafından yapılan düzenlenen uyuşturucu ve kaçak içki operasyonunda 1 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye nazaran, Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Çaba Ofis Amirliği takımları M.A.S. isimli şahsın araç kiralayarak Antalya’dan Akşehir’e kaçak alkollü içki ile uyuşturucu unsur getirdiği ihbarı üzerine çalışma başlattı. Narkotik takımı yaptığı araştırmalarda M.A.S.’nin Antalya plakalı araç kiraladığını belirledi. M.A.S.’nin kiraladığı aracı takibe alan narkotik takımı, aracın İstanbul plakalı bir araç ile birlikte hareket ettiğini, Antalya’dan Akşehir’e birlikte geldiğini, İstanbul plakalı aracın önden, M.A.S.’nin kullandığı aracın geriden geldiğini tespit etti. Narkotik, Asayiş ve Trafik takımları birlikte hareket ederek iki aracı da Yeni Antalya yolu Engili yol kavşağında durdurdu. Araçlarda bulunan M.A.S. ile birlikte O.B., Ş.B. ve O.D. isimli dört şüpheliyi gözaltına alan gruplar şüphelilerle birlikte iki aracı ayrıntılı arama yapmak için emniyet müdürlüğü bahçesine getirdi.

Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile araçlarda ve şüphelilerin üzerinde arama yapan takımlar çeşitli markalarda kaçak 80 şişe alkollü içki, alkollü içki üretiminde kullanılan materyal, 56 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Ele geçirilen kaçak içkilerle uyuşturucu hususlara el koyan narkotik grubu dört kuşkulu hakkında “Uyuşturucu Unsur Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” hatalarından süreç yaptı. Kuşkulu M.A.S. hakkında ayrıyeten Uyuşturucu Husus Ticareti hatasından süreç yapan narkotik grubu emniyetteki süreçleri tamamlanan dört şüpheliyi Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk etti. Savcılık sorgusu tamamlanan şüphelilerden O.B., Ş.B. ve O.D. kontrollü özgürlük önlemi ile hür kalırken, M.A.S. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

backlink satın al